В момента има 57 посетителя в сайта
Home

Zootechnia 2011,Гърция,Солун

НАРСПБМ ще представи свои животни на най-голямото международно селскостопанско изложение в Гърция,което ще се проведе от 03.02,2011г  до 06.02.2011г. На 05.02,събота, над 100 фермера,членове на асоциацията ще посетят изложението и ще станат свидетели на интереса от гръцките фермери към животните развъждани в асоциацията.
 

Връчиха се наградите за "Зооинженер на годината 2010"

Евгения Ачкаканова спечели след неравностойна надпревара приза "Зоонженер-селекционер" за 2010г, в останалите категории победителите са :  Николай Кръстанов - категория"Зооинженер -предприемач" и проф. Десимир Неделчев - категория"Зооинженер с цялостен принос". Номинацията на НАРСПБМ Димитър Добрев спечели награда за "Най-динамично развиващ се зооинженер"

 

 

Учреди се най-голямата и представителна браншова организация в овцевъдството!!!

На 11.12.2010г в комплекс"Ханче Боаза" край гр.Елена,над 120 овцевъди от цялата страна, пред десетина председатели на развъдни организации,председателя на Федерацията на овцевъдите и козевъдите в Румъния,председателя на Синдиката на овцевъдите в Румъния,председателя на асоциация"Интермакедония",учредиха браншово сдружение "Национална овцевъдна асоциация"/ НОА /

прочети още

 

Номинация за Зооинженер на 2010г

Във връзка с провеждането на традиционната годишна церемония "Зооинженер на годината 2010" на 22.12.2010г,организирана от ИАСРЖ със съорганизатори Развъдните асоциации,Съюза на зооинженерите в България,Аграрния Университет и Тракийския университет,нашата асоциация направи следната номинация:

 

 

прочети още