В момента има 28 посетителя в сайта
Home

Светла Боянова е новия зам.министър на земеделието

Досегашния изпълнителен директор на Асоциацията на земеделските производители в България зае мястото на Преслав Борисов в МЗХ.Заповедта на премиера за назначаването и е от 03.05.2010.
 

Зам.министър Преслав Борисов подаде оставка

Заместник-министър Преслав Борисов подаде оставка.Като мотиви е изтъкнал "семейни причини". Ресора на Борисов са поземлените отношения и европейското финансиране. Според запознати,причината за напускането е солиден и аргументиран донос достигнал до премиера Б.Борисов
 

Кои са новите моменти в обнародвания Закон за животновъдството?

След обнародването в Държавен вестник, брой 26 от 06.04 2010 г. на промените и измененията в Закона за животновъдството, ви предлагаме да се запознаете с новите моменти в него и какво засягат основните промени в него.

прочети още

 

Животновъди не могат да модернизират фермите си заради забавяне на проектите им по ПРСР 2007-2013

От месец юни отново ще се приемат проекти по Програмата за развитие на селските райони. Все още обаче редица фермери, кандидатствали по мерките на програмата, или не са получили финансиране на проектите си, въпреки че са били одобрени и са подписали договор с ДФЗ-РА, или дори нямат отговор на какъв етап на разглеждане е проекта им. Такъв е случаят и при овцевъда Никола Василчин от свищовското село Драгомирово.

прочети още